dupa modulul 1

Reflectaţi asupra modului în care acest modul v-a ajutat să vă creaţi şi să vă planificaţi unitatea de învăţare.
• Cum pot proiectele să-i ajute pe elevii mei să atingă competenţele specifice şi obiectivele de referinţă şi să îşi dezvolte abilităţi le necesare în secolul XXI?
• Cum pot utiliza proiectele pentru a îmbunătăţi procesul de învăţare al elevilor?
Luaţi în considerare impactul informaţiilor obţinute în acest modul asupra stilului de predare propriu şi învăţării elevilor dumneavoastra.

Notaţi păreri, întrebări sau motive de îngrijorare.

7 Responses to dupa modulul 1

 1. Daniela Rotarescu says:

  Prin proiect elevii pot integra ‘natural’ tehnologia informatiei. El va invata facand, deci achizitiile vor fi de durata.

 2. Marius Boromiz says:

  Parerea mea este ca, alaturi de alte metode de predare/invatare traditionale sau moderne, proiectele pot ajuta elevii mei să atingă competenţele specifice şi obiectivele de referinţă şi să îşi dezvolte abilităţi le necesare în secolul XXI.
  Cred ca prin implementarea la orele de curs putem realiza o implicare mai mare a elevilor la cursuri iar orele pot deveni mai atractive.

 3. dana mate says:

  Sper sa reusesc sa le arat elevilor mei ca scoala este si interesanta si placuta si utila.

 4. Constanta says:

  A stii doar nu mai este suficient in secolul al 21-lea. In zilele noastre se tinde spre o achizitie de deprinderi de a lucra cu cunostinte si informatii. Proiectul pare sa raspunda acestei nevoi de implicare a elevului in utilizarea si dezvoltarea a cat mai multor competente viabile nu doar pe bancile scolii cat si in lumea reala- deprinderi de comunicare, de munca in echipa, de cautare de informatii si de selectare a lor in vederea atingerii unor anumite obiective.

  Nefiind insa obisnuiti cu lucrul in proiect, astept cu nerabdare sa vad in ce masura elevii mei se vor implica, sau in ce masura va trebui sa incerc sa ii implic si sa ii atrag in rezolvarea de proiecte.

 5. Pop-Dragut Adriana says:

  Mi se pare un curs deosebit de complex si util in activitatea didactica. Mizeaza, in sfarsit, pe creativitatea profesorului pentru a dezvolta reflexivitatea si creativitatea elevilor. Sunt curioasa daca acest mod de proiectare poate fi aplicat si la un cerc de lectura.

 6. Claudia Armenciu says:

  Folosind tehnologia totul pare mai interesant. Este un curs interesant, complex si util in cariera didactica dar si in viata….se bazeaza (la prima impresie) pe organizare.

 7. turnea says:

  ultima parte a intalnirii nu am reusit sa mi-o insusesc.
  vreau sa pot sa-mi fixez toate informatiile, deoarece, consider ca programul este interesant si chiar vreau sa-l cunosc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s